Inglasade uterum

När du har ett inglasat uterum kommer du att kunna utnyttja utrymmet nästan hela året om. Här kan du i goda vänners lag eller tillsammans med familjen njuta av sköna sommarkvällar men även av lite krispigare höstdagar. Gör uterummet till en lyxig oas där hela familjen kan slappna av efter en jobbig dag och varför inte passa på att plantera lite örter och annat smått och gott som senare kan användas i maten.

Har du gröna fingrar?

Om du har gröna fingrar och du känner hur du längtar efter att odla något själv, kanske det kan vara en kul ide om du skaffade olika sorters växter och fixar till exempel en liten nyttoträdgård i uterummet. Det går även bra att odla på balkongen. En inglasad balkong är som ett extra rum till lägenheten och när allt är inglasat kan man vara säker på att växter, örter och kanske grönsaker, kommer att stortrivas. Inglasade uterum är väldigt populära i nybyggen för tillfället.

Allt hålls torrt

I ett inglasat uterum eller balkong kan man tryggt förvara alla saker utan att de blir våta av regnskurar. Soffor med kuddar samt mattor kan därför väl användas i dessa utrymmen under hela året. Du kan även förvara dina utemöbler hela året om i den inglasade utrymmet där du givetvis kommer att vistas när det är möblerat och inbjudande. En inglasad balkong eller uterum är verkligen en bra satsning när du funderar på renovering eller anskaffningar. Dessa är synnerligen efterfrågade när tiden är inne att sälja.